lomalomalomaloma

Jeee eilen alko hiihtoloma nii on kunnolla aikaa paapoa Lanttua! :D Eilen käytiin Paulan ja Jekun kanssa maastoilemassa, hepat vähä säikky semmosia muovinauhoja jotka heilu tuulessa... Se lenkki oli ainakin mun osalta aika kaukana semmosesta rauhallisesta perjantai-illan maastohumputtelusta. Mentiin sitte maneesiin maaston jälkeen, ratsastelin lähinnä ravissa ja pikkupätkän laukkaa. Lanttu alkaa tuntuun jo paremmalta vaikka edelleen se on aika pahasti kiinni vasemmalla.

Tänään kuitenki menin tallille joskus ömh puoli neljän aikaa. Kattelin hetken jotai moottorikelkka kisoja jotka oli siinä raviskalla ja voi että tekee mieli itelläki jo ajelemaan. Onneksi ens viikolla pääsee mökille :) Tänään sitte päätin juoksuttaa Lanttua vähä sivuohjilla. Hoitelin hepan ensin hyvin kengityspaikalla ja hoijan kyllä jatkossaki koska oli siinä niiiin paljon rauhallisempi ja lepposampi ku karsinassa.

Juoksutin Lanttua sitte jotai ehkä 15min. Lanttu on semmone peruskiva juoksuttaa, lisäks se tajuaa että pitää kulkea oikein vaikka sivuohjat ois iha löysällä :) Hieno mies. Oikeeseen kierrokseen otin vähä enemmä laukkaa ku vasemmalle koska oikee on vähä vaikeempi Lantulle ja se herkästi siinä vaihtelee laukkoja vähä miten sattuu, varsinki ku juoksuttaa.

Juoksutuksen jälkeen mentiin takas talliin jossa hoitelin hevosen tosi hyvin! Leikkasin myös harjan koska se oli venähtäny vähä pitkäksi. Alotin myös tekemään taivutuslettejä mutta sitte totesin että Lanttu näyttää homolta ja sillä ei kehtaa toinen ratsastaja käydä tunnilla jos se hevonen on sen näkönen. Siispä otin letit pois ja teen ne maanantaina ku mulla on Lanttu ma-to :)
Maanantaina aattelin mennä semmosen reippaan ravitreenin maneesissa. Tiistaina käyn varmaan maastoilemassa ja keskiviikkona olis tarkotus hypellä vähä jotain pieniä ristikkoja tai jotain. Jossu tulee samaan aikaan Doriksella nii kattellaan jos ei kuoltas... En tosiaan oo aiemmin hypänny Lantulla mutta toivotaan että menee hyvin. Lanttu on kuitenki hypänny 120cm ratoja ku se oli kesän Piialla ratsutuksessa :)

Tulipa taas kuvaton postaus mutta voivoi :D Koitan kuvailla Lanttua ihan kunnolla tässä joku päivä, se on vaa vähä vaikeeta yksin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti