Lanttuilua

Eilen ja tänää Jonna on ollu mun mukana tallilla ni oon saanu kuviaki Lantusta :) Eile tosiaa mentii tallille joskus kuuden aikaan, kävin siinä heti ratsastaa Lantun. Menin ite vaa iha hetken, hevone oli aika huonon tuntonen ni Satu kävi vähä kokeilee jos sais notkisteltua. Kait se vähän parani, en menny kuitenkaa ite enää selkään vaan Jonna meni ja käytii maastossa kävelemässä loppukäynnit.
Tein sitten vielä iltatallin, se meni onneks aika nopeeta ja Jonna autto kaurojen kanssa ni oli helppoo. Sen jälkee ooteltii että viimenen tunti loppu ja ku se loppu ni mentiin maneesiin pitään Wotania irti sen omistajien kanssa. Otettii siittäki hieman videoita mun ah-niin-huippu kameralla.
Wotanin juoksutuksen jälkeen sitte kävin vetää tuntsareitten käytävän oven kiinni Jonnan kans ja yksärit sai hoitaa tallin ovet sitten lukkoon ku sinne vielä jäivät.

Tänään mulla ei sitte ollu muuta ku Lantun liikutus. Mentiin tallille joskus vähä ennen neljää ja lähettii heti sitte kentälle. Kentällä Lantulle tuli hirveet tilsat ni piti sitte mennä maneesiin koska alko hepppa kompuroimaa kentällä. Maneesissa sitte menin ensiksi aika pitkänä kaikki askellajit läpi, sitte aloin vähä vaatia jo peräänantoa ja muotoa käynnissä aluksi. Lanttu oli aika hyvä, aluksi kiinni vasemmalla niinku aina mutta sitte se lähti siinä irtoileen ku vähä tehtii väistöjä ja ympyröillä oltiin.
Lopputunnista oli jo tosin hyvän tuntonen, ei ollu paljo yhtää kiinni vasemmalla. Tein paljo vasta taivutuksia ja asetuksia ni alko notkistuu ukkeli. Lähettii sitten vielä Satun ja Doriksen kanssa maastoon vähä. Jännä ku Lanttu oli tosi reipas maneesissa mutta maastossa sitte alko hidastelee ja kyttäileen. Mentii sitte kuitenki pieni lenkki ravia ja käyntiä. Sain oikeesti lopussa puskee sitä eteen ku ei meinannu liikkua...

Huomenna Lanttu vissiin kengitetään ni meen vaan varmaan ilman satulaa vähä kentällä iha pitkänä. Sitte mulla on lisäksi Kingi ni sen kans vähäö tuuppaan enemmän.
Sitten kuvat :)

Lanttu ja Doris



  


Pieni ja sievä ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti