Viikonlopun suunnitelmia

Jeppistääää... Eilen mulla oli tarkotuksena ratsastaa Lanttu, Kingi ja kaverin poni Vallu. Menin tallille joskus vähä yli yks ja pistin heti Vallun kuntoon. En tosiaan aiemmin ollut kyseisellä ruunanrupsukalla ratsastanut mutta oli kyllä niin kiva että ei mitään järkeä! Maastoiltiin varmaan likemmäs tunti, välillä vaa humputeltii ravissa pitkillä ohjilla ja välillä laukattiin reippaasti. Oli kyllä niin kiva pitkästä aikaa käydä kunnolla maastoilemassa ja vieläpä kivalla ponilla.
Vallun jälkeen tekiin jotain tallihommia, siis siivosin sen ja Kingin karsinat ja laittoin ruuat. Sitten lähin vielä liikuttelemaan Kingin. Menin maastojen kautta kentälle ja poni oli heti niin hieno!<3 Ei tarvinnu paljoa tehä että oli reippaasti peräänannossa ja liikku ite eteen. Menin kuitenki Kingillä vaan jotai puoli tuntia, sisältäen tallille ja takasi menot. Menin takasikki maastoista, otettii siellä vielä yks laukkapätkä jossa poni hieman innostu :---D

Tosiaan Kingin hoitamisen jälkeen olin menossa ratsastaa Lantulla mutta sainki tietää että se oli liikutettu jo. Ei siinä, pistin sitten kolmosten (Kallen osaa täydentää nykyisin siis Lanttu) ruuat valmiiksi ja kävin tarhassa vähä rapsuttelemassa Lanttua. Toki Doristaki piti hieman paapoa, ihan outoa nykyään ku oon niin vähä Doriksen ja Lulun kanssa ku on tuo Lanttu ja niillä molemmilla käy kuitenki vakituiset liikuttajat.
Hieman siis laatuaikaa mussukkaheppojen kanssa jonka jälkeen pörräsin hetken tallilla ja lähin sitten kotia ku olin luvannu Jonnaa vielä samana iltana nähä :)

--

Tänään sitten olis tarkotus käydä juoksuttamassa Vallu ja käyä ratsastaan Lanttu. Lantulla voisin melkeempä mennä ilman satulaa ku ukkeli on ollu saikulla niinku taisin edellisessä postauksessa kertoa ja nyt on sitten alotettu liikuttaan niin se on nyt viikon menny aika reippaasti ni jos jotain rentoa tekis tänään. Ihan seisomaan en viitsi jättää ettei vetäse lihakset jumiin ja kerää kovin paljoa virtaa kuitenkaan. Lisäksi pitää Lantulle sovittaa yhtä satulaa ku itse en tykkää koulusatulalla mennä (keikauttaa eteen tosi pahasti mua ainaki) ja Kallen ja Doriksen estepenkit on epäsopivia.

Huomennakin mulla sitten on vielä Vallu, taas mennään maastoilemaan. Nyt tiedän jo hyvän reitin jonka eilen ratsastin hieman omituisessa järjestyksessä... Lantulla voisin kans käydä maastoilemassa mutta se kyllä varmaan vaatis että olis joku kaveri mukana. Noh sen näkee huomenna mitä keksin :) Nyt valmistautumaan tallille lähtöön!

1 kommentti: