Lelando

Taas ollu aika mainittava tauko postauksissa, koulussa kiirettä ja tallilla on tullu oltua sitten kaikki vapaa-aika. Viime viikolla tosiaan hoitiin Kinkkua ma, ti, pe, la ja su omistajan kiireiden vuoksi. Poni oli kyllä niin loistava kaikkina päivinä, tosin tiistaina piti pitää aika kevyt päivä ku oli se lumisade ja maneesi varattu valmennuksille. Sunnuntaina sitten olikin vapaapäivä ponilla ku lauantaina mentiin aika rääkki treeni (ponin mittakaavalla! :D).

Nyt kuitenki oon alkanu ratsastamaan Lanttua joka on ollu melkeen kuukauden sairaslomalla sieni-infektion (joku semmone) takia. Lanttu on semmonen ~175 senttinen puoliveriruuna, kiltti ku ihmisen mieli ja muutenki herrasmies joka tilanteessa. Maanantaina menin sillä semmosta ravi humputtelua vaan puolisen tuntia, ukkeli meni hienosti ja kulki kait ihan oikeinpäinki vaikka aattelin että olis jumissa loman takia.
Eilen sitte mentiin jo vähä enemmän ja rankemmin. Lanttu on aika vahvasti kiinni vasemmalla puolella ja mulla tulee taas kova käsi ku jään ite siihen ohjaan kiinni = hevonen entistä kovemmin kiinni kuolaimessa. Kuitenki nyt kierros kierroksela se alkaa irtoilemaan sieltä ja olemaan parempi. Oli melkonen ero hypätä Kingin selästä Lantun selkään ku Kinkerolla on pienet ponin liikkeet ja Lantulla tosi isot ja korkeet liikkeet. Eilenki ku laukattiin pitkääö sivua ni meni ehkä 5-7 laukka-askelta vaan :--D

Lantulla oon nyt käyttänyt semmosta wintecin koulupenkkiä vaan itelle se on huono, melko kova istua ja keikauttaa inhottavasti eteenpäin. Muutenkaan en oo mikään koulupenkkien kaveri, tänään kokeilen sitte estepenkkiä että jos sen sais laitettua karvan kanssa. Luultavasti se voi ollakki ihan sopiva kun Lulu on pienempi ku Lanttu ja se menee sillekki. Kokeilemallahan se selviää :)

Loppuun vielä pari viime kesän kuvaa Lantusta ja ite edustan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti